Uz vaš pristanak kompanije grupacije Philips mogu da vas kontaktiraju u cilju prosleđivanja promotivnih informacija preko imejl poruke, SMS-a i drugih digitalnih kanala, kao što su mobilne aplikacije i društvene mreže. Da bismo ove informacije prilagodili vašim preferencijama i ponašanjima te pružali najbolje, personalizovane usluge, možemo takođe da koristimo vaše podatke o ličnosti.
Ovi podaci mogu da obuhvataju:Podaci koje nam prosleđujete
Podaci koje želite da nam aktivno prosledite, kao što su ime i prezime, datum rođenja ili godine, imejl adresa, prebivalište, zemlja, pol, broj telefona ili profil na društvenim mrežama.Podaci pribavljeni u okviru interakcije sa kompanijom Philips
Podaci povezani s interakcijom i korišćenjem digitalnih kanala kompanije Philips, kao što su društvene mreže, veb-stranice, imejl poruke, aplikacije i proizvodi povezani s internetom. Ovi podaci mogu da obuhvataju IP adresu, kolačiće (cookies), informacije o uređaju, poruke na koje ste kliknuli, detalje o lokaciji i posećivane veb-stranice.Kompanija Philips u svakom trenutku omogućava opoziv pristanka.

Da biste dobili više informacija, upoznajte se s izjavama kompanije Philips o privatnosti i o kolačićima (cookies).

philips

Promocija je završena.Kupite Philips The One TV i Philips soundbar serija 8 i vratićemo vam 23.500 RSD.

Sve što je potrebno da uradite ja da kupite The One TV, bilo koje veličine ekrana, i soundbar zvučnik serije 8 u periodu od 1. novembra do 31. decembra 2022. kod jednog od ovlašćenih prodavaca a nakon uspešne registracije vratićemo vam 23.500 RSD. (uslov je da su TV i Soundbar na istom računu).

Za više informacija o promociji i proizvodima posetite stranicu www.philips.rs

Kako da ostvarite povrat novca

1. Kupite proizvode u periodu od 1.11.2022 do 31.12.2022 kupite The One TV i Philips Soundbar serije 8 (oba uređaja moraju biti na istom računu)
2. Registrujte se na stranici www.tv-audio-promocija.rs najkasnije 10 dana od datuma kupovine.
3. Nakon odobrenja registracije, iznos za povrat će biti uplaćen na račun koji je naveden prilikom registracije.

Učešće u promociji od strane fizičkog lica je moguće samo jednom, uz jedan račun.
Ukoliko kupac vrati jedan ili oba proizvoda u zakonskom roku, pravo na povraćaj novca prestaje.
Promocija važi samo za uređaje kupljenje na teritoriji Srbije.

Molimo pročitajte kompletne Uslove promocije objavljene na ovoj stranici.